• INdizajn Studio
  • 12. Oktobra 2023.
  • Vijesti

Udruženje roditelja djece oboljele od raka „Iskra“ uručilo je zahvalnicu bijeljinskom privredniku Njegoslavu Zagorcu zbog nesebične pomoći i podrške.

Njegoslav Zagorac, vlasnik pekara Bodaksko iz Bijeljine odlučio je da pomogne rad banjalučkog Udruženja roditelja djece oboljele od raka „Iskra“.

Kada sam vidio nemoćnu i nevinu djecu, koja se od malih nogu hrabro bore sa smrtonosnom bolešću, morao sam nešto preduzeti“, rekao je Zagorac.

„To je mene toliko dirnulo da sam ja svojim ljudima rekao – hajde da osmislimo način da im pomognemo. Ovi ljudi toliko plemenit posao obavljaju. Odlučili smo da se uključimo i već pet mjeseci redovno doniramo određeni iznos novca“, rekao je Zagorac.

Predsjednik Udruženja, Milan Berić, zahvalan je Zagorcu i nada se da će saradnja potrajati još dugo vremena.

„Kada je gospodin Njegoslav nazvao i rekao na koji način će se uključiti i da će napraviti ne jednu, već više donacija, ostao sam bez riječi. Ovo je jedna inovacija i veliko hvala gospodinu Njegoslavu“, rekao je Berić.

Berić i Zagorac, saglasni su u tome da nema ljepšeg osjećaja od onog kada znate da ste pomogli bolesnome djetetu i zato su pozvali sve one koji su u mogućnosti da učine isto i malim herojima pomognu u njihovoj bitci za život.

Prilog pogledajte od 12:00 do 14:20 na slijedećem linku:

(BN) Foto: BN

IZVOR: www.rtvbn.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *